Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.34 secunde)
Aceasta schimbare are in vedere si modul in care clientii din mediul urban au inceput sa compare ofertele operatorilor atunci cand vor sa-si aleaga furnizorul de servicii. "Clientii din orase compara in general ofertele integrate, mai ales atunci cand vor sa-si schimbe furnizorul", spune Ghiman.
Televiziunea si producatorii incurajeaza "fratia" tabletelor si a televizoarelor Pana la mijlocul lui noiembrie, producatorii de electronice Sony si Samsung vin cu o oferta comerciala care incurajeaza clientii sa achizitioneze in acelasi timp tablete si televizoare.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica.
"Tinem la clientii nostri si de aceea le furnizam mai mult decat doar produsele pe care le cumpara de la noi: ... "Societatea avanseaza rapid iar noua ne place sa tinem pasul cu progresul;
Astfel, in perioada 18 octombrie - 23 decembrie, clientii Hornbach vor putea alege din cele peste 1.400 de articole de sezon pe care le vor avea la dispozitie pe rafturile magazinelor.
- Nu a fost o motivatie, ci o necesitate, pentru ca obtinusem un cont important - RPG Security - si doream sa finalizez colaborarea cu ei.
Potrivit acestui proiect, furnizorii de servicii de telefonie vor trebui sa informeze clientii in legatura cu conditiile de furnizare a serviciilor. ... De asemenea, informatiile pot fi oferite si prin intermediul serviciului de relatii cu clientii sau in forma tiparita, gratuit, la cererea utilizatorilor.
Institutiile Financiare Nebancare (IFN) trebuie sa-si identifice noii clientii, precum si persoanele care actioneaza in numele acestora, prin intermediul unei proceduri sistematizate. ... Astfel, abia dupa ce identitatea noului client este verificata in mod corespunzator, IFN-ul intra in relatii de afaceri cu aceasta.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Astfel, costurile facturilor vor creste, mai ales pentru clientii care si-au ales o oferta cu un pret mai mic sau chiar gratuit pentru apelurile in aceeati retea.
Fiecare statiune turistica are minunatiile sale, cu care ademeneste turistii in cautare de senzatii tari.
Trei tineri craioveni imbina armonios cultura cu afacerile. Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line.
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal. ... Reteta CEZ de cumulare a facturilor de curent cu taxa radio-TV este aplicata de toti furnizorii de energie electrica din Romania.
Cel mai mare producator de computere din lume, Dell, aflat sub amenintarea HP, care reuseste sa vanda din ce in ce mai multe PC-uri, a gasit solutia pentru a veni pe piata cu produse si mai ieftine:
In plus, cu ajutorul acestui sistem, crescatorii vor putea afla prin intermediul internetului, in timp real, care este locatia curenta a animalelor.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Acesta a tinut sa sublinieze faptul ca va fi atent ca la nivelul tuturor structurilor institutiilor descentralizate sa se realizeze dezideratele mentionate si, referindu-se la relatiile pe care le va avea cu sefii primariilor din localitatile judetului, a declarat ca va fi prefect pentru toti primarii, indiferent de culoare politica, cu mentiunea ca va fi intolerant cu cei care nu vor respecta legea.
In acelasi timp, Geoana se vede ca un viitor presedinte al Romaniei "responsabil si vizionar", implicat, "catalizator al fortelor" natiunii, impunerea acestei tipologii fiind avantajul pe care il are in confruntarea cu actualul presedinte.
Presedintele Traian Basescu a declarat ca discutia de la Washington cu George W. Bush a fost precedata de patru intalniri neoficiale cu omologul sau american, iar una dintre ele s-a desfasurat la Bruxelles, intr-un cadru inchis.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. Ma refer la intelegerea semnata la Timisoara cu primarul Gheorghe Ciuhandu.
google-analytics.com